Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z lol'em

KociaczekKC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem, przed chwilą grałem ranked'a SoloQ (właściwie nawet się nie rozpoczął) Po wyborze postaci, gdy wszyscy już wybrali swoje postacie, lol się po prostu zawiesił, wszyscy mogli pisać nadal na chacie itd., na lolnexusie pokazywało że nie jestem w grze, a jak zrobiłem restart lol'a to pokazuje mi że opuściłem mecz który wciąż trwa. Po kliknięciu w: Odnów Połączenie nic się nie dzieje.

Wie ktoś może co można z tym zrobić? Nie chce przegrywać ranked'a przez jakiś głupi błąd lol'a bo dopiero co awansowałem do wyższej dywizji i nie mam zamiaru na nowo jej wbijać jak spadne.

@Edit: Z tego co wiem to zlagowało tak wszystkich, czyli pozostaje czekać pare godzin aż epicka walka miniony vs miniony się zakończy?

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Siema mam problem, przed chwilą grałem ranked'a SoloQ (właściwie nawet się nie rozpoczął) Po wyborze postaci, gdy wszyscy już wybrali swoje postacie, lol się po prostu zawiesił, wszyscy mogli pisać nadal na chacie itd., na lolnexusie pokazywało że nie jestem w grze, a jak zrobiłem restart lol'a to pokazuje mi że opuściłem mecz który wciąż trwa. Po kliknięciu w: Odnów Połączenie nic się nie dzieje.

Wie ktoś może co można z tym zrobić? Nie chce przegrywać ranked'a przez jakiś głupi błąd lol'a bo dopiero co awansowałem do wyższej dywizji i nie mam zamiaru na nowo jej wbijać jak spadne.

@Edit: Z tego co wiem to zlagowało tak wszystkich, czyli pozostaje czekać pare godzin aż epicka walka miniony vs miniony się zakończy?

Nie, pozostaje czekać aż wszystkich, których nie połączyło do gry, zostaną usunięci całkowicie z meczu. Będzie traktowany jako Loss Prevented.

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...